Visjon

Vi tenker at alle har en eller annen form for karriere. Enten du er hjemmearbeidende mamma, arbeidssøker eller i jobb.

Vår visjon i Karrierekurs.no er at du skal kjenne at din karriere er betydningsfull uavhengig av hva du ønsker deg, hvem du er, hva du gjør eller hvor du kommer fra. 

Misjon

Vår misjon i Karrierekurs er å  skape unike karrierevideoer av høy kvalitet, fulle av informasjon, og inspirasjon, slik at du kan ta de karrierestegene som er riktige og viktige for deg. 

 

Karrierevideoene er tilgjengelig for deg når som helst og hvor som helst. Du kan følge ditt tempo, plukke & mikse de temaene som er relevante for deg. Materialet er faglig forankret, folkelig, og vi håper å kunne være en støttespiller for deg på din karrierereise.

Se for deg...
 • Se for deg karriereveiledning i gruppe.

 • Se for deg karriereveiledning én til én.

 • Se for deg flere tusen menneskemøter, alle aldre, alle bakgrunner og nasjonaliteter.

 • Se for deg at du er ferdig å studere og skal finne deg jobb.

 • Se for deg at du har mistet jobben eller har blitt permittert.

 • Se for deg at du er sykemeldt fra jobb av ulike årsaker.

 • Se for deg at du vurderer å slutte i jobben.

 • Se for deg at du er ny i jobben.

 • Se for deg at du befinner deg midt i en jobbsøkerprosess.

 • Se for deg at du trives i jobben, se for deg at du ønsker å ta ansvar for egen karriereutvikling.

 • Se for deg at karriere din ikke kan isoleres, men som påvirker andre arenaer av livet.

 • Se for deg at din karriere hva enn det måtte være, er betydningsfull, fordi du er betydningsfull.

Våre verdier.

Modige. Folkelige. Transparante. Samfunnsengasjerte. Empatiske. Rebelske.

Vi i Karrierekurs er modige, gjennom at vi i karrierekurs har enorm tro på at det vi gjør. Vi lærer av motgang, justerer kursen om nødvendig, våger å fortsette å stole på oss selv og være tro mot intensjonen bak karrierekurs som er å støtte andre til å tro på seg, stole på deg selv og finne sitt karrieremot.

 

Vi i Karrierkurs er folkelige, gjennom at vi både byr på refleksjoner, humor, ydmykhet, som er skapt ut av en intensjon om at her skal det være noe for alle. Det finner ingen quick fixes her, eller oppskrifter hvor vi forteller deg hvordan du skal fikse din karriere. Vi ønsker å være en solid karrierepartner for de som opplever at de har behov for karrierestøtte.

 

Vi i Karrierekurs er transparentegjennom at du lett skal kunne finne oversikt over pris, få det du betaler for, og det er ingen skjulte kostnader. Vi etterstreber å være så tydelig og kongruente i vår kommunikasjon med deg, som overhodet mulig.

 

Elaine  

 Høvding &

Fagansvarlig

Elaine har jobbet over ni år som karriereveileder. Hun har jobbet med med flere tusen mennesker fra over 55 land. 

 

Elaine er først og fremst et medmenneske, så karriereveileder. Hun er lidenskapelig opptatt av karriere. Alt henger sammen med alt, og karriere kan ikke sees på som isolert fra de andre arenaene i livet.

 

Elaine Bloom driver www.elainebloom.no, og er ildsjelen bak www.karrierekurs.no.
I tillegg har hun podcasten Karriereveiledning med Elaine. Videre har hun også bidratt i to sesonger på serien «Karriereveilederen» på NRK nett TV.

 

Hun er snart ferdig med Master i karriereveiledning ved USN, har en bachelor i pedagogikk fra UIO, er sertifisert NLP Leader Master Coach og har i tillegg tatt flere executive kurs på BI. Sist men ikke minst, er hun også en kick ass mamma

Kirby  

Sidekick &
Kreativ ninja

Du skal lete lenge etter å finne en så imøtekommende, raus, handlekraftig og troverdig mann som Kirby. Alle føler seg vel i hans selskap. Han er en som alltid stiller opp, lytter, bryr seg, og gjør det lille ekstra. Han kan mye om alt mulig, og kan han det ikke så lærer han seg det.

 

Han har studert International hospitality management, BSc (Hons), og har jobbet i både Midt-Østen, USA, og Karibien i over 10 år, i tillegg til Norge hvor han nå er bosatt.

 

Foruten å jobbe som markedssjef i et stort internasjonal selskap, er Kirby hjernen bak designet av karrierekurs.no sin hjemmeside, og har brukt utallige timer på å få det så brukervennlig og intuitivt som mulig. Kirby har også lang fartstid fra treningsbransjen som gründer og daglig leder.

 

I tillegg er han den som oftest lager middag i heimen, og han er verdens beste pappa til en herlig liten gutt som alltid er første prioritet

Stanley

Økonomiguru &

En av de vise menn

En old school og habil sjømann som har navigert og seilt gjennom store deler av verden i sine yngre dager. Stanley er utdannet innen prosjektledelse, økonomi og HMS ledelse, og har som svært mange kjent på karrierens berg- og dalbane.

 

Han har gått med aviser på natten etter å ha blitt nedbemannet i femtiårene, jobbet tre jobber samtidig og aldri gitt seg. Han har jobbet spesielt med regnskap og økonomi de siste årene, og har stor interesse for samfunn, politikk og økonomi.

 

Med en unik livserfaring og bred kompetanse, er vi stolte av å ha med Stanley i team Karrierekurs, både som sparringspartner, rådgiver, mentor og uten tvil som en av de vise menn

Team Karrierekurs

Om oss

Vi i karrierekurs er rebelske gjennom at vi tør å pushe grenser, ta opp det som mange synes er vanskelig, og utfordrer oss selv kreativt gjennom å pushe tradisjonelle rammer knyttet til hvordan ting bør eller skal være.

 

Ideen bak Karrierekurs.no har blitt til gjennom flere tusen menneskemøter, både i Norge og i utlandet. Alle har sin unike karrierehistorie, med sine unike tanker og følelser. Vi er ikke eksperten i ditt liv, det er det DU som er.

Vi i Karrierekurs er samfunnsengasjerte, gjennom at vi vet at individ og samfunn påvirker hverandre gjensidig, og vi har et stort engasjement og en brennende lidenskap for flere områder innenfor fagfeltet som vi jobber med å forandre til det bedre.

 

Vi i Karrierekurs er empatiske, og vi vet at det å stå overfor utfordringer knyttet til karriere kan oppleves tøft til tider. Vi ønsker at du skal føle deg modig, sterk, få økt selvfølelse og selvtillit i møte med oss. Vi er først og fremst medmennesker, og vi bryr oss. 

Vi i Karrierekurs er rebelske, gjennom at vi tør å pushe grenser, ta opp det som mange synes er vanskelig, og utfordrer oss selv kreativt gjennom å pushe tradisjonelle rammer knyttet til hvordan ting bør eller skal være.